De Groeven van de de Routercisco2951-sec/k9 2 Servicemodule van hoge snelheidscisco Gigabit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CN/USA/MALAYSIA
Merknaam: CISCO
Modelnummer: CISCO2951-SEC/K9
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Dubbele verpakking voor het beschermen van de originele doos
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T/T, WU, Moneygram
Levering vermogen: 80pcs/week
Contact nu

De Groeven van de de Routercisco2951-sec/k9 2 Servicemodule van hoge snelheidscisco Gigabit

 

Cisco-het Geïntegreerde communicatiesysteem van stem, video en IP communicatie producten en toepassingen laat organisaties toe om meer effectief-toelaat hen mee te delen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, het juiste middel te bereiken de eerste keer en de bovenkant en bodemlijn te beïnvloeden. De Cisco-Geïntegreerde communicatieportefeuille is een integraal onderdeel Cisco-Bedrijfsmededelingen een oplossing-geïntegreerde oplossing voor organisaties van elke mogelijke omvang die netwerkinfrastructuur, veiligheid, en ook netwerkbeheerproducten, draadloze connectiviteit, en een benadering van de levenscyclusdiensten, samen met flexibele plaatsing en gedelocaliseerde beheersopties, eindgebruiker en partner financierende pakketten, en derde partij communicatie toepassingen omvat.

 

 

Productcode CISCO2951-SEC/K9
PVDM3 groeven 3
Rekeenheden 2U
Interfaces 3 integreerden 10/100/1000 Ethernet-havens met havens 1 geschikt voor rj-45 of SFP-connectiviteit
Uitbreidingsgroef 2 groeven van de de dienstmodule
3 aan boord van de groeven van (DSP) van de digitaal signaalbewerker
1 de interne groef van de de Dienstenmodule
4 de verbeterde van de de Interfacekaart van Hoge snelheidsgroeven WAN (EHWIC)
RAM 512 (maximum) (geïnstalleerd) MB/GB 2
Flashgeheugen 256 (maximum) (geïnstalleerd) MB/GB 8
Afmetingen 47 cm x 43cm x 8.9cm
Pakketgewicht 17 Kg

 

 

Bedradingsprocedure voor gelijkstroom op de Routers die van Cisco wordt ingevoerd 2911, 2921, en 2951

 

Om een router aan een krachtbron van gelijkstroom aan te sluiten, voer de volgende stappen uit:

 

Stap 1 verwijdert macht uit de gelijkstroom-kring. Om ervoor te zorgen dat de macht wordt verwijderd uit de gelijkstroom-kring, bepaal de plaats van de stroomonderbreker voor de gelijkstroom-kring, schakelen de stroomonderbreker aan WEG plaatsen.


Het waarschuwen volgt de juiste Procedures van Uitsluitings/Tagout zoals die door uw bedrijf overeenkomstig lokale en nationale wetten worden bepaald (b.v. Titel 29 CFR-Deel 1910,147).


Waarschuwend alvorens om het even welke volgende procedures uit te voeren, zorg ervoor dat de macht wordt verwijderd uit de gelijkstroom-kring. Verklaring 1003


Slechts de koperen geleiders van het waarschuwingsgebruik. Verklaring 1025


Het waarschuwen leidde en kwalificeerde slechts personeel op zou moeten worden toegestaan om, dit materiaal te installeren te vervangen of te onderhouden. Verklaring 1030


Het uiteindeuiteinde beveiligt al macht telegraferend wanneer het installeren van deze eenheid vermijden storend gebied-telegraferende verbindingen.

 

Het waarschuwen wanneer de vastgelopen bedrading, gebruik goedgekeurde bedradingsbeëindiging, zoals closed-loop of spade-type met omgedraaide handvaten wordt vereist. Deze beëindiging zou de aangewezen grootte voor de draden moeten zijn en zou zowel de isolatie als leider moeten vastklemmen. Verklaring 1002

Stap 2 Strook de draden aan de aangewezen lengte voor de terminals. De strooklengte is 5/64 tot 1/8 duim (2 tot 4 mm) voor Ampère/Tyco Nr 32957 terminals.

Stap 3 Golfplaat de terminals aan de de machtsinput en draden van de veiligheidsgrond.

Stap 4 verwijdert de plastic dekking uit het eindblok. Sparen de dekking voor nieuwe installatie nadat u eindigt telegraferend.

Stap 5 verbindt de draden met het eindblok, om te beginnen met de draad van de veiligheidsgrond. Verbind elke draad met de aangewezen terminal zoals aangetoond in Figuur 1. Haal de eindschroeven aan 8,0 ± 0,5 aan in-pond (0,9 ± 0,05 NM).


Het waarschuwen van Deze eenheid zou meer dan één voedingverbinding kunnen hebben. Alle verbindingen moeten worden verwijderd de-energize de eenheid. Verklaring 1028


Het waarschuwen van de illustratie toont de gelijkstroom-voeding eindblok. Draad de gelijkstroom-voeding zoals geïllustreerd. De juiste bedradingsopeenvolging wordt gemalen om aan de grond te zetten en, positief aan positief, te verbieden om te verbieden. De gronddraad zou altijd het laatst moeten eerst worden verbonden en worden losgemaakt. Verklaring 239


Het waarschuwen van een blootgesteld draadlood uit gelijkstroom-Input een krachtbron kan schadelijke niveaus van elektriciteit leiden. Zeker ben dat geen blootgesteld gedeelte van de gelijkstroom-Input krachtbrondraad zich van de eindblokstop uitbreidt. Verklaring 122


Voorzichtigheids Dubbele bronnen met tegenovergesteld-polariteit die schademateriaal aan de grond zet.

De voorzichtigheidsvoorzichtigheid niet overtorque de schroeven van het eindblokcontact. De geadviseerde torsie is 5,0 ± 0,5 in-pond (0,56 ± 0,06 NM) voor 2911 reeksenrouters, en 9 ± 1,0 in-pond (1,02 ± 0,11 NM)

 

Figuur 3-20 gelijkstroom-Machtsverbindingen voor de Routers van Cisco 2911, 2921, en 2951

 

 

 

Het verschepen

 

Leveringsopties Geschatte Levertijd
DHL 2-3WORKING DAGEN
FEDEX 2-4WORKING DAGEN
TNT 2-5WORKING DAGEN

 

Gelieve van nota te nemen: De bovengenoemde informatie is slechts enkel voor uw verwijzing, zullen wij u voor het het volgen afleveringsschema gepost houden.

 

 

Proces van (RMA) van de terugkeer het Materiële Autorisatie

Als uw Cisco-producten ontbraken, moet u uw vertegenwoordiger contacteren om productmislukking te verifiëren. Als het probleem nog niet door verre steunmethodes kan verbeteren d.w.z. e-mail of telefoonsteun, zal de RMA-procedure uitgeven.

 

Betalingswijzen

Directe overboeking/Geldgram/Western Union

Contactgegevens
Michelle

WhatsApp : +8613670113421