Contacteer ons
Lau

Telefoonnummer : +86 13670113421

WhatsApp : +8613670113421

lopende band

Waar kregen wij onze producten?

Wij krijgen elk van ons materiaal van werkomgevingen. Het grootste deel van onze inventaris komt uit bedrijven en organisaties die hun activa één van beiden wegens een faillissement liquideren, dat…. de omvang reduceert van Wij terugkoop vele delen vormen ons bestaand klanten en ook bronmateriaal van de specialisten van de activaterugwinning.

 

 

Wij hebben een product met ‚schone‘ series nodig. Wat is dat?

De ‚schone serie‘ betekent het product u koopt niet momenteel in het kader van contract is en daarom voor steun door de fabrikant in aanmerking komt. Een voorbeeld van een steuncontract dat vaak wordt vermeld is SMARTnet. Deze status heeft niets met productkwaliteit of zijn afgelopen of huidige voorwaarde te doen.

 

De producten die wij kunnen of kunnen niet ‚schoon zijn‘ hebben aangeboden. Enkel als verklaren wij, waarborgen of controleren software geen versies, zo ook hebben wij geen controle over deze status. In speciale omstandigheden, kunnen wij toegang tot ‚schone periodieke‘ eenheden hebben. Om een product met deze status te verzoeken, alstublieft ons verkoopteam voorafgaand aan aankoop contacteren. Als u een schone periodieke eenheid koopt, en u SMARTnet wilt toevoegen, u die regelingen zelf door de verkoop moeten maken kanaliseert.

Niets van deze informatie is gewaarborgd, en wij kunnen niet controleren wat de fabrikant zal doen, maar dit knowleadge is gebaseerd op onze uitgebreide de industrieervaring en collectieve kennis binnen onze industrie.